Betingelser

Brænde & briketter der afhentes på vort lager skal afregnes kontant.

Ved bestilling af brænde & briketter online, er det vigtigt, at du noterer ordrenummeret eller gemmer den mail du modtager ved bestillingen, det er nemlig det ordrenummer du skal oplyse ved henvendelser vedr. din ordre.

Hvordan bestiller jeg online?

Du udfylder den elektroniske formular, der kommer frem ved et klik på Online bestilling, det er vigtigt du tjekker, at alt er stavet og udfyldt korrekt, samt læser, Brikettens "salgs- og leveringsbetingelser".

Derefter klikker du i feltet "gennemse bestilling", hvorefter du har mulighed for, at få et overblik af din bestilling, med dertil udregnede priser.
Acceptere nu "salgs- og leveringsbetingelserne". Når alt er udfyldt som ønsket, afsluttes ordren med et klik på ok. Betaling foregår altid med Dankort og i danske kroner for din sikkerheds skyld.

Nu vil du modtage en email, med bekræftigelse på at du har bestilt dine varer. Så snart der er indbetalt, vil dine varer blive leveret indenfor 1-5 arbejdsdage.

Du har ret til at fortryde køb af almindelige varer i op til 14 dage efter købet. Der må ikke pålægges gebyr for evt. returnering, men har Briketten.dk haft forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen af Deres varer, modregnes disse før tilbageførsel af din indbetaling ved fortrydelse. Det er kun intakte varer der kan tages retur.

Du kan læse mere om dine rettigheder og vilkår for net-handel på www.forbrugersikkerhed.dk og www.fs.dk